Campanie De Informare şi Sensibilizare Hiv/sida

Publicat în Anunțuri acum 16 ani


Pe parcursul primului semestru al anului şcolar 2007-2008, a avutloc o campanie de informare şi sensibilizare faţă de problemeleHIV/SIDA, organizată de Fundaţia Children’s Appeal România încolaborare cu CJAP Braşov. Prima etapă a campaniei a fost cea deformare a profesorilor diriginţi din liceele braşovene, etapăcare a avut loc la centrul CJAP Braşov.

Din partea colegiului nostru auparticipat doamnele profesoare Laura Voinescu, Alexandra Huştiu şidomnul profesor Adrian Gligoraş. Ei au fost şi cei care au coordonatetapa a doua, care a constat în informarea tuturor claselor de liceu cu privirela fenomenul HIV/SIDA. La finalul campaniei, cele mai bune postere cu mesajantidiscriminator realizate de elevii din tot judeţul au fost premiate încadrul unei festivităţi ce a avut loc la Colegiul de Informatică„Grigore Moisil” din Braşov. 

Impactul pe care această acţiunel-a avut asupra elevilor noştri a fost unul notabil, stârnind discuţiiaprinse, dar totodată constructive, ei conştientizând avantajele uneibune informări în chestiuni atât de importante pentru lumea de azi precum aceasta.


Categorii