Educaţia Pentru Carieră

Publicat în Anunțuri acum 15 ani


Pregătirea pentru carieră este un alt element cheie pe care încercămsă îl dezvoltăm prin parteneriate. Astfel, colaborarea cu universităţidin ţară precum Academia Forţelor Militare Aeriene Henri Coandă(Braşov), Academia de Poliţie Al. I. Cuza (Bucureşti) sauFacultatea de Istorie şi Patrimoniu Nicolae Lupu (Sibiu) a fost primităcu mult interes de elevi, care au putut afla informaţii utile privindsistemul de admitere, specializările pe care le pot urma sau burseleoferite de fiecare dintre aceste instituţii. În mod special pentru eleviidin clasele a XI-a, la începutul lunii iunie, reprezentanţi ai grupuluiEducativa au prezentat oferte de studiu în străinătate. 

În cadrul programului Educaţiapentru carieră, realizat de cabinetul psihologic în luna mai 2008, laclasa a XI-a B, a fost dezbătută tema O afacere de succes.

Invitat de seamă a fostdirectorul general Libris Braşov, doamna Ana Oniţă. Împreunăcu elevii, invitata a atins subiecte interesante, cum ar fi: demararea uneiafaceri şi riscurile ei, sacrificiile şi reuşita în afaceri,modalităţi de motivare a angajatului.


Categorii