Clubul de Dezbateri


Activitatea organizată a Clubului de dezbateri 'AS Debate' își are începutul acum doi ani, odată cu lansarea de către Ministerul Educației Naționale a Olimpiadei "Tinerii dezbat". Însă şaguniştii au dezbătut probleme importante cu mult timp înaintea acestui moment. Astfel, sub îndrumarea lui Bogdan Colceriu, elevii noștri s-au pregătit și au participat la diverse competiții la nivel local și național, spiritul de dezbatere profesionist făcându-şi simțită prezența cu prisosință.

În ultimii doi ani, de când concursul este organizat cu susținerea ISJ Brașov sub egida MEN, Clubul 'AS Debate' a obținut următoarele premii la nivel județean:

  • în anul școlar 2016/2017:

-echipa de începători: Bujoreanu Sabina, Cristinoiu Ştefan Alexandru și Omer Sibel - locul I și calificare la etapa națională

-echipa de avansați: Robert Ciugolia, Băban Dominic și Moșoi Miruna - locul al III-lea

  • în anul școlar 2017/2018:

-echipa de începători: Chiribeş Maria, Iscru-Togan Ştefan Cătălin și Orbeciu Andrei - locul al II-lea

-echipa de avansați: Bujoreanu Sabina, Cristinoiu Ştefan Alexandru și Timofte Maria - locul al III-lea  

  • în anul școlar 2018/2019:

-echipa de începători: Ana Gherghe, Teodora Cîrjan și Tudor Cucu - locul al II-lea  

 

La începutul fiecărui an Clubul 'AS Debate' organizează un meci demonstrativ, care apoi se continuă cu activitate susținută pe parcursul anului. Întâlnirile de dezbateri au loc săptămânal în cadrul Colegiului, iar doritorii sunt așteptați să ni se alăture.