Balul Bobocilor 2007

Publicat în Anunțuri acum 16 ani


Organizatorii Balului Bobocilor au vrut să facă din acesteveniment o petrecere de rămas bun de la copilărie, precum şi unade debut tumultuos în viaţa de licean, alegând o temă pe măsură– lumea desenelor animate.

10 noiembrie 2007 este ziua în carebobocii au intrat în pielea personajelor favorite. Deschiderea Balului a fost făcutăde programul clasei organizatoare, a XI-a B. Datorită bobocilor care s-audedicat trup şi suflet provocării de a fi personaje cât maiautentice, i-am avut alături de noi în cadrul clubului Hush-Hush, înpremieră, pe membrii familiei Flinstone, pe Mickey şi Minnie Mouse,Tweety şi Sylvester, Bugs Bunny, Tom şi Jerry şi mulţi alţii.

După ce le-am oferit bobocilorocazia de a-şi demonstra talentele ascunse şi de a-şi afirmaaptitudinile de personaj animat, a avut loc premierea participanţilor,sarcină ce a revenit juriului format din profesori ai colegiului. MaşinuţaFlinstone a venit încărcată cu premii din partea sponsorilor, şi,desigur, toată lumea a plecat acasă fericită, având în vedere căsurpriza noastră a constat în recitalurile de jazz şi rock susţinutede cei de la The Others, Luna Amară şi Dazlin` Swing.

În final, pentru a face din aceastăzi una memorabilă am dansat şi ne-am bucurat cu toţii de acesteveniment, elevi şi profesori, pentru că aşa se cuvine într-olume ideală de desen animat pe care noi am încercat să o facem câtmai verosimilă.

Am încheiat balul cu satisfacţiacă am ajutat la „iniţierea” unei noi generaţii de tineri ambiţioşişi cu multă imaginaţie, care vor duce mai departe, de data astaprin rezultate şcolare, mândria de a fi şagunist.

Emanuela Cepoiu, clasa a XI-a B


Categorii