Șaguna își caută poveștile și...povestitorii

Publicat în Anunțuri acum 6 ani


 

Dragi Șaguniști de azi, de ieri, de ...oricând și de oriunde, 
Școala noastră își caută povestitorii, iar aceia puteți fi chiar voi! 
Trăind patru (sau mai mulți!) ani în Șaguna, aveți, cu siguranță ceva de povestit: o întâmplare amuzantă, un episod semnificativ, un dialog plin de savoare, un moment emoționant...
Vă oferim posibilitatea să le retrăiți, scriindu-le!

Intenția noastră este de a publica un volum de amintiri șaguniste, o altfel de istorie a școlii, cu sute de autori, cu sute de perspective, cu fragmente din timpuri diferite. O altfel de istorie decât aceea a unui specialist. O carte cu istorii, mai degrabă, o carte caldă, plină de viață.
În acest sens, așteptăm cu drag și interes povestirile voastre pe adresa istoriisaguniste@gmail.com, până în data de 15 mai 2018. Acestea vor fi însoțite la final de numele și prenumele autorului, anul de absolvire și clasa, și, eventual, un număr de telefon. Ar fi indicat ca textele să fie trimise în Times New Roman 12, cu diacritice, și să aibă 1-2 (maximum 3) pagini.
Promitem să răspundem oricărei întrebări legate de subiect! Sperăm că veți alege cele mai interesante/ grozave/ neașteptate întâmplări! Ne dorim, de asemenea, ca spiritul șagunist, demnitatea, decența, umorul inteligent și rafinat să fie implicite.

Nu vă speriați dacă sunteți medici, arhitecți IT-iști sau orice altceva decât scriitori.  Pentru a scrie, trebuie să fiți doar șaguniști. Ajutorul nostru este necondiționat.


Categorii