Simpozionul Dr. Erich Jekelius - Casa Muresenilor, Brasov

Publicat în Anunțuri acum 14 ani


În data de 23 octombrie 2009, la Muzeul„Casa Mureşenilor” Braşov, s-a desfăşurat Simpozionul„Dr.Erich Jekelius-120 de ani de la naştere”. În cadrul simpozionului, unmoment aparte l-a reprezentat premierea elevilor din Judeţul Braşovcare s-au remarcat la Olimpiada Naţională de Geografie, la SesiuneaNaţională de Comunicări, la Concursul ŞtiinţelePământului şi la Olimpiada Naţională de Proiecte de Mediu,precum şi a profesorilor îndrumători, de către domnulCerc.şt.principal Şerban Dragomirescu, membru al ComitetuluiNaţional de Geografie. Premiile au fost oferite de Institutul Goethe,National Geographic România, Revista „Atlas DeAgostini”, Forumul Democrat alGermanilor Braşov.

Din cadrul colegiului nostru aufost premiaţi, pentru rezultate deosebite în ultimii ani, domnul profesor Ciprian Gabriel Şandor şielevul Radu-Ionuţ Terciu, elevîn clasa a XII-a B, care a fost participant la Olimpiada de Geografie - Etapa Naţională în clasele a IX-a (menţiune), a X-a (menţiune) şi a XI-a, darşi la Concursul ŞtiinţelePământului în clasa a X-a(menţiune) şi a XI-a.

În imaginile alăturate,reprezentanţii Colegiului Naţional „Andrei Şaguna” Braşovsunt alături de domnul Prof.univ.dr. Marcian Bleahu, unul dintreremarcabilii geologi ai României şi de domnul Cerc.şt. principalŞerban Dragomirescu, în momentul premierii.


Categorii