Ziua Mondiala a Apei si Meteorologiei

Publicat în Anunțuri acum 14 ani


In saptamana 22-28 martie 2010, elevii colegiului nostru au participat la o serie de activitati dedicate Zilei Mondiale a Apei si Zilei Mondiale a Meteorologiei, in cadrul Programului "Eco-Scoala".

Grigore AntipaDr.Ioan MesotaAndrei SagunaApa - element vital

Apa - intre pozitiv si negativEcoDe ce nu ma mira faptul ca parcul a fost invaluit in deseuri?De ce nu ma mira faptul ca micii sagunisti au luat masuri? Cu ajutorul unei simple perechi de manusi si un sac "fara fund" am salvat din mainile unei sorti crude parculetul care zi de zi, alaturi de grandiosul teren de sport, ne strajuie scoala cu multa mindrie.

Voicu Larisa Anamaria: Actiunea ecologica pe care am facut-o marti la ora de dirigentie m-a impresionat foarte mult, gandidu-ma ca pot contribui si eu la salvarea naturii. In timp ce adunam deseurile, ma gandeam cum ar fi daca toti oamenii faceau la fel ca noi; poate ca incalzirea globala ar disparea, iar animalele polare ar trai in siguranta. Poate ca Terra ar fi fost mai frumoasa si mai incintatoare ca acum, chiar daca oamenilor nu le pasa de ea. Sper sa mai facem si alta data actiuni ecologice, dar data viitoare as dori sa plantam si pomisori.

Ma bucur ca am putut ajuta la strangerea gunoaielor din parc. Sunt sigura ca si oamenii si copacii si florile se simt mult mai bine. A fost o experienta placuta mai ales pentru ca am fost alaturi de colegii mei. Ma simt foarte bine deoarece stiu ca am facut o fapta buna. Sper sa mai facem astfel de activitati impreuna. E COol sa fii ECO !!!
Categorii