Noaptea Cercetătorilor Europeni Brașov, 28 – 29 septembrie 2018

Publicat în Anunțuri acum 10 luni


Noaptea Cercetătorilor Europeni
Brașov, 28 – 29 septembrie 2018
Colegiul Național Andrei Șaguna

   Noaptea Cercetătorilor Europeni este sărbătorită vineri, 28 septembrie, în peste 20 de orașe din România și în aproximativ 300 de oraşe europene. Evenimentul s-a extins în acest an și pe data de 29 septembrie pentru o parte dintre cele mai de succes localități implicate.
   Noaptea Cercetătorilor Europeni face parte din seria de evenimente finanțate de către Comisia Europeană, prin Programul Cadru de Cercetare și Inovare H2020, acțiunile Marie Sklodowska-Curie (MSCA), și își propune să arate publicului ce înseamnă să fii cercetător și cât de interesantă poate fi munca de cercetare.

    Faţă de programul anunţat iniţial au apărut două relocări de ultim moment!
    Mai precis Firma MONDLY - Tehnologii VR şi AR în învăţarea limbilor străine îşi va desfăşura activitatea în SALA DE SPORT atât vineri, cât şi sâmbătă.
    În SALA DE SPORT se va desfăşura şi activitatea Centrului 42 Comunicaţii şi Informatică de Sprijin - Biroul Informare Recrutare Braşov - Comunicatii prin satelit, videoteleconferinţă şi drone.


   Proiectul se adresează minților curioase, de la entuziaști la sceptici, oferind o gamă largă de activități științifice și educaționale. Ediția din 2017 a atras peste 35.000 de vizitatori în România, iar în Brașov peste 3.000 de persoane au participat la Noaptea Cercetătorilor Europeni. Pe termen lung, evenimentul atrage noile generații către munca de cercetare și activare profesională în acest domeniu, în interiorul Uniunii Europene și crește respectul publicului larg față de munca nevăzută a cercetătorilor. Programul detaliat al evenimentului va fi publicat pe www.noapteacercetatorilor.eu, www.saguna.ro și pe paginile de facebook: Noaptea Cercetătorilor Europeni, Colegiul Național Andrei Șaguna și Asociația Șaguniști pentru Șaguniști. Agenda actualizată a evenimentului poate fi descărcată de aici.


Categorii